Endodontsko zdravljenje v Zagrebu na napotnico

Ekspresno čezmejno endodontsko zdravljenje, brez čakanja, v priznani zagrebški polikliniki, s 100% povračilom stroškov obravnave od ZZZS.

Kaj je endodontija in zakaj sploh potrebujete endodontsko zdravljenje?

Endodontsko zdravljenje oz. endodontija je zdravljenje notranjosti zob oz. koreninskega sistema, ki zahteva spretnega specialista endodonta.

Le-ta ni zgolj običajen zobozdravnik, ampak strokovnjak, ki pri terapiji s kirurško natančnostjo pozdravi, zdravi živec, korenine in obzobna tkiva. V zelo redkih primerih dejansko odstranijo živec, prof. Anić je velik zagovornik obdržati živec pri življenju.

Endodonti so torej vaši rešitelji za zdravljenje zob, ko “običajno” zobozdravstvo več ne zadostuje…

V agenciji HelpMed vam pomagamo do hitrega endodontskega zdravljenja s povračilom stroškov

Na podlagi poslanih dokumentov (napotnice in rentgenske slike) vam uredimo brezplačno “online” mnenje specialista endodonta, ocenitev stroška in termin za neboleče zdravljenje (v roku 1-7 dni ali, če je urgentno, že v 24 urah).

Zdravljenje je običajno končano v enem obisku, v roku 60 dni po popolni in pravočasni oddaji vloge ZZZS pa prejmete povrnjenih 100% stroškov zdravljenja.

Do temeljite obravnave zob pri priznanem zagrebškem specialistu pridete že v 7 dneh!

Izognete se nenadzorovanemu bakterijskemu vnetju

S tem, ko preskočite dolge čakalne vrste (na vrsti ste najkasneje v 7 dneh), se rešite bolečin in drugih neprijetnih simptomov težav z zobmi in dlesnimi.

V nasprotnem primeru bi se lahko vaše težave konkretno poslabšale, saj bi kar 4 leta ali več čakali na endodontsko zdravljenje.

Prihranite vrtoglave stroške, ki bi bili na vaših plečih, če bi zdravljenje opravili v Sloveniji

Endodontija je v naši državi samoplačniška (stane cca. 400€ – 800€ na zob) ali na napotnico, pri čemer pa na prvi endodontski pregled čakate tudi več kot 2 leti (in še dodatni 2 leti na samo zdravljenje)!

Zagotovite si celovito endodontsko oskrbo pri specialistu endodontu v priznani zagrebški polikliniki

Ta izpolnjuje najvišje standarde kakovosti in uporablja najnovejšo metodo zdravljenja z mikroskopom, kar omogoča boljšo vidljivost med postopki, kot so:

Dolge čakalne vrste za endodontsko obravnavo
Dolge čakalne vrste za endodontsko obravnavo
Dolge čakalne vrste za endodontsko obravnavo

Zaslonski posnetki vam razkrivajo šokantne podatke – toliko let bi v Sloveniji čakali že samo na 1. endodontski pregled, kaj šele samo zdravljenje!

3 razlogi, zakaj se boste z veseljem odpeljali na elitno Polikliniko v Zagreb

Za razliko od dragega samoplačniškega zdravljenja v Sloveniji dobite po zdravljenju v tujini povrnjene VSE stroške zdravljenja (s strani ZZZS).

Povrnjen znesek cca. 400€ – 800€ na zob občutno odtehta gorivo, ki ga porabite za enkratno vožnjo do Zagreba in nazaj. Poleg tega specialisti endodonti svoje delo opravijo brezhibno, kar vam prihrani morebitne nadaljnje obiske zaradi poslabšanja stanja zob.

Za vas poskrbi preverjena in uveljavljena ekipa Poliklinike Šlaj-Anić s kar 30-letno tradicijo.

Sestavlja jo prvovrsten kader iz sveta stomatologije, endodontije ter dentalne medicine – sami specialisti, na čelu s prof. dr. sc. Ivico Anić, ki je specialist endodontije (zdravljenja zob) in prof. dr. sc. Martino Šlaj, ki briljira na področju ortodontije. V obdobju zadnjih 7 let sodelovanja s temi strokovnjaki še nismo naleteli na reklamacijo. V svoje storitve so izvajalci celo tako prepričani, da vam morebitna popravila nudijo zastonj.

Strokovnjaki v zagrebški polikliniki govorijo slovensko – lahko jih karkoli povprašate, jih brez težav razumete ter si s tem še povečate nivo zaupanja.

Izbrani endodonti namreč uspešno kljubujejo neutemeljenemu mitu, da so zobozdravstvene storitve na Hrvaškem slabše kot v Sloveniji, kar dokazujejo z akademsko izobrazbo, mednarodnimi izkušnjami in znanjem našega jezika.

Tako lahko v 2 urah prihranite 4 leta čakanja na endodontsko zdravljenje zob…

Pot do Zagreba vam resda vzame cca. 2 uri časa, a s tem prihranite več kot 2 leti čakanja na 1. endodontski pregled in povprečno kar 4 leta čakanja na pričetek zdravljenja (poleg 400€ – 800€ na zob, seveda).

Lokacijo Poliklinike Šlaj-Anič najdete na spodnjem zemljevidu.

V specialistični polikliniki blesti profesor in doktor znanosti, prof. dr. sc. Ivica Anić

Vrhunski strokovnjak z 39+ let izkušenj

Specialist endodontije in parodontologije je vodja vrhunskega tima endodontov Poliklinike Šlaj Anić, ki je – po dejavnosti in specializiranosti kadra – ena boljših specialističnih zasebnih stomatoloških klinik v JV Evropi.

Ugleden, mednarodno usposobljen znanstvenik

Objavil je preko 120 znanstvenih in strokovnih prispevkov, kongresnih obvestil in učnih besedil, subspecializacijo na univerzi v Tokiu pa je končal kot najboljši tuji študent.

Najboljši endodont (strokovnjak za zdravljenje zob)

Je prejemnik letne nagrado za znanstveno delo Sabora Republike Hrvaške in dobitnik nagrade Hansa Geneta za najboljšega mladega endodonta v Evropi.

prof. dr. sc. Ivica Anić

prof. dr. sc. Ivica Anić

Ste sploh upravičeni do čezmejnega zdravljenja zob v najkrajšem času?

Naša ekipa je do zdravih zob in dlesni pripeljala že lepo število zadovoljnih, olajšanih ljudi

Kako si zagotovite 100% povračilo stroškov endodontskega zdravljenja?

Če imate (ali si boste še pridobili) veljavno napotnico za endodontsko zdravljenje (t.j. zdravljenja zob), ste s strani ZZZS – skladno s 44.c členom ZZVZZ – upravičeni do celotnega povračila stroškov čezmejnega endodontskega zdravljenja v roku 60 dni po popolni in pravočasni oddaji vloge*. *Vlogo lahko po končanem zdravljenju izpolnite in jo skupaj z originalnim računom odpošljete sami, lahko pa to storitev (proti plačilu) namesto vas opravimo mi, s čimer vam jamčimo ustreznost oddane vloge, saj smo strokovno usposobljeni za pripravo dokumentacije. Povrnjeni stroški torej vključujejo:

V okviru zdravljenja imate sicer tudi možnost neobvezne nadgradnje v višini 100€ – takoj ali najkasneje 14. dan po zdravljenju

Pri nadgradnji zoba – ki je samoplačniška (tudi v Sloveniji) in ni predmet povračila stroškov od ZZZS – gre za to, da se izgubljena zobna struktura nadomestiti s polnilom, s čimer preprečimo ponoven vnos bakterij iz ustne votline in ponovno okužbo koreninskega kanala.

Pozor! Vaš zobozdravnik naj na hrbtni strani napotnice jasno navede številko zob/-a, ki ga/jih želite zdraviti – priporočamo, da ta podatek pri njemu preverite in naj ga POTRDI, saj nam med preverjanjem v e-sistemu NI VIDEN, vendar ga ZZZS obvezno potrebuje za obdelavo vašega povračila.

Koliko pa vas vse to stane?

Pot do Zagreba vam resda vzame cca. 2 uri časa, a s tem prihranite več kot 2 leti čakanja na 1. endodontski pregled in povprečno kar 4 leta čakanja na pričetek zdravljenja (poleg 400€ – 800€ na zob, seveda).

Storitev Cena
Svetovanje preko telefona in e-maila BREZPLAČNO
Pregled dokumentacije in preverjanje napotnic BREZPLAČNO
Pridobitev brezplačnega “online” mnenja specialista BREZPLAČNO
Ureditev termina za zdravljenje pri endodontu BREZPLAČNO
Stroški endodontskega zdravljenja (odvisno od števila zdravljenih kanalov) 400 do 800€ na zob (100% povračilo stroškov s strani ZZZS)
Možnost neobvezne nadgradnje takoj ali najkasneje 14. dan po zdravljenju

Nadgradnje zoba ZZZS žal ne krije, zato niti v Sloveniji ni brezplačna.Je pa to pomemben postopek, ki prepreči ponovno okužbo koreninskega kanala in z njo povezane bolečine.
Opcijsko samoplačniško: nadgradnja 100€
Vloga ZZZS za povračilo stroškov zdravljenja, če jo naročite pri nas.

Storitev pregleda in priprave dokumentacije, izpisa in izpolnitve dokumentacije ter priporočene pošiljke.
Opcijsko: 70€

Kaj se zgodi, če raje počakate na pregled v Sloveniji?

Če s pregledom čakate na prost termin preko napotnice v Sloveniji (kar traja povprečno 2 leti za pregled in cca. 4 leta za zdravljenje), se vam lahko pojavi t.i granulom – kronično vnetje pri vrhu korenine.

To pomeni, da se je vnetje iz vršičkov zobnih kanalov in vrha korenine razširilo na kost.

Vztrajajte torej pri čim hitrejši napotitvi vašega zobozdravnika k specialistu endodontu, saj je to ključni korak k uspešnosti endodontskega zdravljenja zahtevnega koreninskega kanala.

Izpolnite obrazec za hiter pregled

Vse kar morate storiti je, da vnesete vaše osebne podatke, ZZZS št. in št. napotnice, mi pa vam v roku 24 ur odgovorimo na vaš e-mail naslov – medtem si že lahko pripravite RTG sliko/ortopan prizadetega zoba (oziroma zob) ter številko zoba (oziroma zob), ki ga (oz. jih) želite zdraviti.

Na podlagi tega vam uredimo specialistično “online” mnenje endodonta in nato zdravljenje že v nekaj dneh, ali, če je urgentno, že v 24 urah).

Zagotavljamo vam, da bomo z vašimi osebnimi podatki ravnali skrbno in jih obdelovali v skladu z veljavno zakonodajo na področju varovanja osebnih podatkov.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime in priimek
Kje na kartici najdete ZZZS številko?
GDPR

Pogosta vprašanja

Enodontija je zdravljenje notranjosti zob oz. koreninskega sistema, ki zahteva spretnega specialista endodonta. Le-ta ni zgolj običajen zobozdravnik, ampak strokovnjak, ki pri terapiji s kirurško natančnostjo odstrani živec in odmrla obzobna tkiva.

Do 100% povračila stroškov ZZZS so upravičeni državljani Evropske unije, ki imajo veljavno napotnico za endodontsko zdravljenje in na hrbtni strani napotnice jasno navedeno številko zoba, ki ga je potrebno zdraviti.

Takoj po prejemu potrebnih informacij, navedenih TUKAJ, vam uredimo brezplačno “online” mnenje specialista endodonta, ocenitev stroška in termin za neboleče zdravljenje (v roku 1-7 dni oziroma, če je urgentno, že v 24 urah).

Zdravljenje je običajno končano v enem obisku.

Naša agencija HelpMed sodeluje s priznano zagrebško Polikliniko Šlaj-Anić, ki deluje že 30 let in zajema ekipo mednarodno uveljavljenih specialistov endodontov, med katerimi še posebej izstopa prof. dr. sc. Ivica Anić.

Za čezmejno endodontsko zdravljenje potrebujete ZZZS kartico, veljavno napotnico, RTG sliko/ortopan prizadetega zoba (oz. zob) ter številko zoba (oz. zob), ki ga (oz. jih) želite zdraviti, za povračilo stroškov pa originalen račun za opravljene storitve ter izpolnjeno vlogo za povračilo stroškov. Morebitne dodatne potrebne podatke ali dokumente vam pravočasno sporočimo.

Da, pri nas lahko naročite vlogo ZZZS, s katero dobite v roku do 60 dni od zaključka zdravljenja povrnjene stroške v enkratnem znesku (stane vas 70€).

Vloga zajema pregled in pripravo dokumentacije, izpis in izpolnitev dokumentacije ter priporočeno pošiljko.

Zdravljenje je sicer (običajno) končano v enem obisku, a je za spontano zaceljenje oziroma za popolno zapolnitev kanala s kostjo ponavadi potrebnih 6 mesecev.

Storitev Cena
Svetovanje preko telefona in e-maila BREZPLAČNO
Pregled dokumentacije in preverjanje napotnic BREZPLAČNO
Pridobitev brezplačnega “online” mnenja specialista BREZPLAČNO
Ureditev termina za zdravljenje pri endodontu BREZPLAČNO
Stroški endodontskega zdravljenja (odvisno od števila zdravljenih kanalov) 400 do 800€ na zob (100% povračilo stroškov s strani ZZZS)
Možnost neobvezne nadgradnje takoj ali najkasneje 14. dan po zdravljenju

Nadgradnje zoba ZZZS žal ne krije, zato niti v Sloveniji ni brezplačna.Je pa to pomemben postopek, ki prepreči ponovno okužbo koreninskega kanala in z njo povezane bolečine.
Opcijsko samoplačniško: nadgradnja 100€
Vloga ZZZS za povračilo stroškov zdravljenja, če jo naročite pri nas.

Storitev pregleda in priprave dokumentacije, izpisa in izpolnitve dokumentacije ter priporočene pošiljke.
Opcijsko: 70€

Ne, endodontsko zdravljenje zob v današnjem času ne sme biti boleče.

V primeru, da je zobni živec spontano odmrl, ali je bil odstranjen, ne more prenašati bolečinskih dražljajev, sicer pa se uporablja lokalni anestetik.

DA, lahko, samoplačniško v vsakem primeru, do povračila stroškov ZZZS pa so upravičeni otroci in mladostniki, ki imajo veljavno napotnico in z ortodontskim zdravljenjem pričnejo pred dopolnjenim 16. letom starosti.

Prvi (brezplačen) ortodontski pregled vam uredimo že v 1-7 dneh, na zobni aparat pa čakate 1-14 dni (v večini primerov ga je možno namestiti že na prvem pregledu). Za več informacij nas lahko kontaktirate na ortodont@helpmed.si ali 031 360 150.