Spoznajte HelpMed

Prepričani smo, da si vsak od nas zasluži kakovostno, predvsem pa pravočasno zdravstveno obravnavo.

Agencija HelpMed vam nudi vrhunske zobozdravstvene storitve prestižnih ustanov, specializiranih za endodontijo, ortodontijo in parodontologijo. Za vaše zdravljenje bo skrbela ekipa vrhunskih strokovnjakov, ki vam bo zagotovila popoln nasmeh.

Skrbimo za vaš nasmeh in za pravočasno specialistično zdravljenje

Kolikokrat v življenju ste se že srečali s čakalnimi dobami, ki so vam prinesle nepotrebne bolečine, podaljšan bolniški stalež, slabo zdravstveno stanje? V agenciji HelpMed smo prepričani, da si vsak od nas zasluži kakovostno, predvsem pa pravočasno zdravstveno obravnavo, ki vam povrne kvaliteto življenja.

Dolge čakalne vrste za ortodontsko obravnavo
Dolge čakalne vrste za ortodontsko obravnavo
Dolge čakalne vrste za ortodontsko obravnavo

Pravočasna obravnava je vaša pravica

S to mislijo je nastalo podjetje HelpMed, ki vsem državljanom Republike Slovenije z veljavnim zdravstvenim zavarovanjem nudi specialistično zobozdravstveno obravnavo v tujini. Čezmejno zdravljenje oz. zdravljenje v tujini je pravica iz obveznega zdravstvenega zavarovanja.
HelpMed je v osnovi spletna agencija za posredovanje specializiranih zobozdravstvenih storitev na napotnico v tujini, sodelujemo pa izključno z osebno preverjenimi ustanovami, specialisti v svoji stroki, primarno na Hrvaškem v Zagrebu. Pacientom, ki lahko uveljavljajo pravico do obravnave v tujini, uredimo specialistične zobozdravstvene storitve preko napotnice, po končanem zdravljenju pa po naročilu stranke opravimo storitev priprave vloge za povračilo stroškov zdravljenja v tujini od ZZZS. Tovrstne storitve nudimo skladno s 44.c členom Zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju (ZZVZZ).

HelpMed, posredovanje zdravstvenih in zobozdravstvenih storitev, Rok Pinter s.p.
Javorjeva ulica 1
3000 Celje

: 9279008000
: SI18054706
TRR: SI56 3500 1000 2458668
Davčni zavezanec: DA

Delovni čas:
Od ponedeljka do četrtka: 9.00 do 17.00
Petek: 8.00 do 13.oo
Sobota, nedelja in prazniki: zaprto

T: 031 360 150
E: info@helpmed.si